Fönsterputs

Högkvalitativ fönsterputs

Njut av utsikten genom rena fönster. Se solljuset strömma in och sätta sin prägel på färg och form i ditt hem. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen.

 

Medèa Städ ser till att du får professionell fönsterputs för ditt privata hushåll. Vi använder oss av personal som är specialiserade på just fönsterputs. De är professionella samarbetspartners och har gedigen erfarenhet.

 

Förberedelser inför fönsterputs

Vi ber er plocka bort blommor och föremål från fönsterblecken, samt informera oss om befintliga skador innan putsningen påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är svåra att öppna.

Vi tar betalt per fönster. Priset varierar beroende på om det är två, fyra eller sex sidor att putsa (från 28 kr per fönster). Samtliga priser är inkl moms på 25% Priserna är per fönster och inte per fönsterparti. Dessa priser är beräknade på att lätt framkomlighet råder. Avbokning senare än 72 timmar innan avtalad tid debiteras med 710 kr Har ni andra fönstermodeller eller frågor ring gärna! Tel: 08- 36 37 37 eller 070- 844 46 61
De olika momenten